Din handlevogn er tom

Bushnell Speedster 2 med koffert

3.250.00 Kr

Bushnell Speedster 2 med koffert

Dette er vår mest populære sportsradar siden vi begynte å selge den i 2007. Bushnell Sportsradar II er versjon 2 og er veldig lett å bruke. Det medfølger en lettfattelig bruksanvisning på norsk.

Det er ikke mange knapper på denne sportsradar. Det er bare en knapp og det er alt. Den brukes til å slå av og på enheten. I tillegg har du en avtrekker som du holder inne når du skal måle farten. Farten kan avleses fra stillestående til topphastighet rundt 300 km/ t. Du kan velge om du vil avlese hastigheten i km/t eller mph (Miles per hour)

For mest mulig nøyaktig hastighet bør du stå foran objektet men du kan også stå på siden eller over.

Vår Radar pistol kan brukes til så mangt. Sjekk hastigheten i bilslalåm eller i et bakkeløp. Kan også måle hastigheten på en håndball, fotball, tennisball og andre ballsporter. Vi har testet Bushnell Radar pistol opp mot Politiets Laser og funnet ut at misvisning var bare på 1-2 km/t. Dette viser bare at instrumentet er meget pålitelig.

Bushnell Radar pistol måler hastigheten på en tennisball fra 10-180 km/t på en avstand av 30 meter. Samtidig kan et kjøretøy måles i hastigheter fra 10-300 km/t i en avstand på 300+ meter. Best måleresultat fåes når du sikter mot objekter rett på. Jo større vinkel fra objektet desto større feilmargin men det gir en indikasjon på hastigheten.

Bushnell Radarpistol er CE-godkjent og kan brukes utendørs selv om det regner. Blir den skitten er det bare å bruke en fuktig klut og tørke av. Bruker 2 batterier men disse medfølger ikke. 2 års garanti.

Her får du Bushnell Speedster 2 med koffert.

 


Utsolgt
  • Modell: Speedster-2-koffert
  • Vekt: 3 kg
  • 0 stk. på lager


Dette produktet ble registrert i vår butikk fredag 29 mai, 2015.